Priser

Køb billet knapMålet med Bingo Banko for Børnecancerfonden er at samle penge ind til Børnecancerfondens arbejde. Når I køber billetter og spilleplader, betaler I derfor ikke for et arrangement med dyre medvirkende og sceneopsætning. I giver et bidrag til Børnecancerfondens arbejde!

Billetten giver dig entré til Bingo Banko; men spillepladerne følger ikke med i prisen. Spillepladerne tilkøbes på selve dagen i Scandinavian Congress Center i forbindelse med billetter til arrangementet.

Fordi det er jubilæumsudgaven af Bingo Banko for Børnecancerfonden vi har i vente i 2017, vil der i år blive lukket op for billetsalget på Ticketmaster den 25. November 2016. Der vil desuden være en early bird pris til de hurtige, som køber deres billetter inden årsskiftet. Fra den 1. januar 2017 sælges alle billetter til 2017-priser. Priserne kan ses nedenfor.

Billetter

Early bird (fra 25. November 2016 til 31. December 2016)

Voksenbillet: 130 kroner + ticketmaster gebyr
Børnebillet:  75 kroner + ticketmaster gebyr (til og med 12 år.)

2017-priser (fra 1. januar 2017 til afvikling af jubilæumsshowet)

Voksenbillet: 165,- kroner + ticketmaster gebyr
Børnebillet: 95,- kroner + ticketmaster gebyr (til og med 12 år.)

Billetter refunderes ikke med mindre eventen aflyses.

BingoBankoplader

Bankoplader kan kun købes ved indgangen. Der sælges plader før spillet starter og i pauserne.

En plade koster 30 kr.
Fire plader koster 100 kr.

OVERSKUDDET GÅR UBESKÅRET TIL BØRNECANCERFONDENS ARBEJDE.

Billetter bliver sat til salg hos Ticketmaster. Når du bestiller på Ticketmaster vil du blive afkrævet et bestillingsgebyr på 25 kroner. Af dem går halvdelen også til Børnecancerfonden arbejde.

Såfremt der IKKE er udsolgt i forsalg på Ticketmaster, sælges de overskydende billetter på dagen i Scandinavian Congress Center!